Subota, 02 Prosinac 2023 18:20

SVETI NIKOLA DOLAZI NA ADVENT NA VOJNOVIĆU , A NAVEČER... E TO JE IZNENAĐENJE

Uzbudljiv trenutak radosti i čarolije obasjava Vojnović ove nedjelje, 3. prosinca jer sveti Nikola stiže kako bi razveselio najmlađe na adventskom događanju koje ne smijete propustiti!

Otvaranje događaja planirano je u 10:30 ispred Studentskog doma, gdje će mališani imati priliku dočekati svetog Nikolu, uz mnoštvo iznenađenja i veselih trenutaka.

No, budući da se ne možemo osloniti na vremenske uvjete, organizatori su osigurali plan B. U slučaju lošeg vremena, cijeli događaj bit će premješten u dvoranu „Salocha“, čime se osigurava da ni kiša ni vjetar neće pokvariti radost adventskog okupljanja.

Pridružite se u ovom posebnom trenutku zajedništva i veselja, gdje će djeca imati priliku dijeliti svoje želje sa svetim Nikolom, a obitelji uživati u predivnom adventskom ozračju.

Važno je naglasiti kako je osiguran parking u garaži!

Vidimo se na adventu na Vojnoviću u nedjelju, 3. prosinca od 10:30!

Bajkovito vrijeme adventa donosi čaroliju i iznenađenja, a ove nedjelje Advent na Vojnoviću pripema posebno događanje koje će zagrijati vaša srca. Zabavite se na Vojnoviću u nedjelju, s početkom u 20 sati, jer vas očekuje nešto sasvim posebno!

Atmosfera će biti ispunjena iščekivanjem dok otkrivate tko je poseban gost iznenađenja.

U slučaju kiše program će biti u dvorani “Salocha” u sklopu Studentskog doma Dubrovnik.

Ulaz je besplatan te je parking u garaži osiguran.

Ne propustite priliku biti dijelom ovog posebnog trenutka. Neka advent bude magičan, a nedjelja na Vojnoviću ispunjena iznenađenjima!

SCDU