Srijeda, 23 Lipanj 2021 00:58

Tabak i Matušić: Nemamo ništa protiv da pokažemo imovinsku karticu

Piše:
Tomislav Tabak i Lukša Matušić Tomislav Tabak i Lukša Matušić

I dok neki direktori u tvrtkama u vlasništvu jedinica lokalne samouprave itekako nastoje sakriti svoju stvarnu imovinu, direktori društava u vlasništvu Grada Dubrovnika, pozdravljaju zakonske izmjene prema kojima će morati objaviti imovinske kartice te ističu kako nemaju ništa protiv ispunjavanja imovinskih kartica o čemu je Dubrovnikpress.hr pisao OVDJE.

Direktor Vodovoda Dubrovnik Lukša Matušić navedene Zakonske izmjene ističe kao pozitivne i kaže kako će drage volje ispuniti imovinsku karticu.

- Nikakav problem što se mene tiče, dapače podržavam zakonske izmjene prema kojima bi direktori kao javni dužnosnici trebali prijaviti svoju imovinu i u njima ne vidim ništa sporno. Ukoliko bude potrebno, drage volje ću ispuniti imovinsku karticu. - kazao je Matušić, dodavši kako se njegova imovina otkad je predsjednik Uprave Vodovoda nije mijenjala, odnosno nije se povećavala.

- Ono što sam imao prije negoli sam postao predsjednik Uprave Vodovoda, imam i danas. Nisam nešto kreditno opterećen, ali živim kao i većina Dubrovčana.- rekao je Matušić.

Ni imovina direktora Sanitata Tomislava tabaka nije se uvećavala otkad je na čelu gradske tvrtke.

- Imam kreditne obveze kao i svaki prosječan građanin, a što se tiče izmjena Zakona, nisam s njima upoznat, ali i nemam ništa protiv da se u njegove odredbe ugradi da direktori javnih poduzeća u jedinicama lokalne samouprave ispunjavaju imovinske kartice, odnosno objave svoju imovinu. - kazao je direktor Sanitata Tomislav Tabak.

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020