laus banner 2021 2

Utorak, 18 Svi 2021 20:38

Tolić se obratio biračima: Nisam izašao ranjen, već iskusniji

Roko Tolić, koji kao nezavisni kandidat uz podršku SDP-a i HNS-a nije na kraju uspio ući u drugi krug izbora za župana dubrovačko – neretvanskog, večeras se putem Facebooka obratio svojim biračima. On je istaknuo kako iz izbora „nije izašao ranjen”, već, kako je napisao, „iskusniji, a možebitno i pametniji te pripremljeniji za neke nove životne izazove”.

„Gospodinu Dobroslaviću još nisam imao prigodu pružiti ruku, ali moram priznati da je 40 posto biračke podrške, vrijedno svakog respekta. Osobno sam ponosan do neba na preko pet tisuća glasova u voljenom Gradu i... Da nije Konavala, Župe i još nekoliko malenih mjesta srca moga u kojima sam dobio relevantnu potporu, dao bih za pravo onima koji su me uvjeravali da je gradska razina moj prirodni ambijent. Uvijek sam volio izazove, a put kojim se lakše ide... Najčešče nije bio taj koji je privlačio moje stope.” - napisao je između ostalog Tolić.

„Kampanja je bila prekratka, ali intezivna, a najveca blagodat ovog iskustva su nova poznanstva. Uz svoju predivnu obitelj i bliske prijatelje, u ovoj avanturi sam dobivao i podršku stotina fantastičnih, a meni donedavno malo poznatih stanovnika naše županije. Hvala Vam na potpori! Hvala na svakom glasu, svakom lajku i poruci podrške. To me čini bogatijim, ponosnijim i motiviranijim čovjekom i to će me nositi u nova iskušenja.” - naveo je Roko Tolić.

dpp

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020