Subota, 13 Studeni 2021 09:18

Tri nagrade Kolarinima na Repassage festu; Jelica Čučević najbolja glumica

Jelica Čučević Jelica Čučević Foto: Kolarini

Kazališna družina Kolarin je s predstavom „Karaoke show“ autora Davora Špišića, u režiji Paola Tišljarića, gostovala je na 13. međunarodnom Repassage Festu u Ubu, a u konkurenciji pet najboljih predstava iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije, Kolarini su predstavljali Hrvatsku na završnoj večeri te su osvojili tri nagrade.

Nagrada za najbolju glumicu festivala pripala je tako Jelici Čučević za ulogu Senke, a predstava „Karaoke show” dobila je posebnu nagradu za scensko - glazbeni nastup. Jelici Čučević pripala je još jedna nagrada, „Glumac večeri” prema odluci žirija publike, a koju joj je uručio direktor Repassage festa Vlada Tadić.

„Karaoke show“ je priča o gorko-smiješnim zabunama samoće, o žudnji za ljubavlju i opsesiji da se bude netko drugi ili otputuje u neke bolje svjetove. To je priča o dvije sestre koje su neostvarene i prepuštene same sebi i njihovom podstanaru, koji je također nesretan u ljubavi, i gdje su životne situacije prikazane na komičan način. Na sceni glumci uživo izvode brojne glazbene hitove u posebnim aranžmanima. U predstavi glume Jelica Čučević, Darija Mikulandra Žanetić i Leo Mrkić.

Repassage fest je mjesto za umrežavanje i upoznavanje s radom amaterskih kazališta iz drugih zemalja te sudjelovanje na okruglim stolovima s profesionalnim glumcima i redateljima.

dpp

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019