Četvrtak, 25 Studeni 2021 01:04

TZ grada Dubrovnika nastavlja s besplatnim vođenjima subotom ujutro

Turistička zajednica grada Dubrovnika, s ciljem poticanja turističkih posjeta tijekom trajanja Dubrovačkog zimskog festivala, organizira „Subotnje zimsko jutro u gradu“ za posjetitelje koji borave u Dubrovniku.

Razgledi grada bit će organizirani svaku subotu, počevši od 27. studenog pa sve do 18. prosinca 2021. s vodičem na hrvatskom i engleskom jeziku, a s početkom u 10 sati ispred TIC-a Pile, Brsalje 5.  

Zbog epidemioloških mjera broj sudionika je ograničen pa ljubazno molimo potvrdu dolaska petkom do 18:00 sati, na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili br. tel: +38520312011.

Ponuda je namijenjena individualnim posjetiteljima te se ne odnosi na grupne aranžmane.  Nakon razgleda grada sa stručnim vodičem, u 11:30 sati ispred crkve sv. Vlaha, Turistička zajednica grada Dubrovnika poklanja svim posjetiteljima također i nastup Folklornog ansambla Linđo koji se u slučaju lošeg vremena neće održati. Ovaj besplatni program obogatit će i doprinijeti raznovrsnoj i bogatoj ponudi zabavnih programa tijekom Dubrovačkog zimskog festivala.

TZ grada Dubrovnika