Ponedjeljak, 15 Studeni 2021 19:41

U gradsku upravu i poduzeća od utorka nema ulaza bez COVID potvrde

U gradsku upravu i poduzeća od utorka nema ulaza bez COVID potvrde Foto: dpp

„Grad Dubrovnik od 16. studenoga započinje s primjenom Odluke o uvođenju posebne mjere obveznog testiranja dužnosnika, državnih službenika i namještenika u javnim službama, službenika i namještenika u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi te zaposlenika trgovačkih društava i ustanova”, izvijestili su danas iz dubrovačke gradske uprave.
 
„Sukladno odluci Nacionalnog stožera civilne zaštite RH, za ulazak u službene prostorije gradske uprave bit će potrebno predočiti EU digitalnu COVID potvrdu ili drugi odgovarajući dokaz o cijepljenju, preboljenju odnosno testiranju, uz osobni identifikacijski dokument. Osim djelatnika, iste dokumente obvezne su predočiti i sve osobe koje dolaze u službene prostorije, uključujući stranke, pružatelje usluga ili druge osobe koje dolaze u prostore gradske uprave po bilo kojoj osnovi.
 
Za svoje zaposlenike Grad Dubrovnik je omogućio testiranje, a svi građani mole se da prilikom dolaska u službene prostorije pripreme tražene dokumente i poštuju propisane odredbe. Napominje se kako je u zatvorenim prostorima i dalje obvezno pridržavanje epidemioloških mjera.” - navodi se u obavijesti iz Grada Dubrovnika.

dpp

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019