Četvrtak, 17 Lipanj 2021 22:45

U Lapadskim dvorima svečano otvorena Specijalna bolnica Arithera

U Lapadskim dvorima svečano otvorena Specijalna bolnica Arithera Foto: Punkt Studio

Iako je s radom počela prije nekoliko mjeseci, u Lapadskim dvorima danas je svečano otvorena Specijalna bolnica Arithera u kojoj su građanima omogućene zdravstvene usluge i pregledi specijalista iz područja ortopedije, vertebrologije, proktologije i abdominalne kirurgije.

Specijalna bolnica Arithera, inače prateći svjetske trendove, zauzima vodeću poziciju u specijalizacijama iz područja fizikalne tarapije i rehabilitacije, bolesti kralježnice, ortopedije, estetske kirurgije, dermatologije i venerologije i Interne medicine.
U moderno opremljenom prostoru ove Specijalne bolnice nudi se široki izbor tretmana za pomlađivanje i održavanje ljepote lica i tijela.

Arithera je inače Specijalna bolnica koja u Zagrebu djeluje već 20 godina, a njihovu podružnicu u Dubrovnika danas je svečano otvorio predsjednik Gradskog vijeća Marko Potrebica.

Ravnateljica Poliklinike Arijana Hegediš Došen kazala je prilikom otvaranja kako u Aritheri u Dubrovniku pacijenti na jednom mogu riješiti veliki broj zdravstvenih i estetskih tegoba te s sa novim životnim elanom vrati svakodnevnim obvezama.

dpp

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020