Utorak, 14 Studeni 2023 14:35

U TREBINJU UHIĆEN DUBROVČANIN ZBOG NAVODNE OTMICE

Privođenje u Trebinju Privođenje u Trebinju Foto: Trebinje Live

Kako je javio portal Trebinje Live (trebinjelive.info) jutros je u Trebinju uhićen Dubrovčanin koji je sumnjiči da je oteo 31-godišnjakinju s područja Dubrovačko – neretvanske županije.

Kako piše Trebinje Live tamošnja policija akciju uhićenja provela je „nakon informacije od kolega iz Dubrovnika kojima je prijavljena otmica”, a osoba koja se sumnjiči za otmicu prema informacijama tog portala bila je smještena u iznajmljenom apartmanu gdje je pronađena i 31-godišnjakinja.

Danas se o ovom slučaju oglasila i PU dubrovačko – neretvanska iz koje navode kako se navodna otmica nije dogodila na području Republike Hrvatske.

„Nakon što je Policijska uprava dubrovačko - neretvanska rano jutros zaprimila operativne informacije koje ukazuju na moguću otmicu 31-godišnjakinje koja ima prebivalište na području Dubrovačko - neretvanske županije, odmah su kontaktirani policijski službenici Policijske uprave Trebinje koji su brzom reakcijom uhitili otmičara i provode kriminalističko istraživanje. Do navodne otmice nije došlo na području Republike Hrvatske već na području Bosne i Hercegovine. Prema informacijama kojima raspolažemo 31-godišnjakinja nije vidljivo ozlijeđena.” - naveli su iz PU dubrovačko – neretvanske.

dm