Ponedjeljak, 12 Srpanj 2021 09:41

U Župi dubrovačkoj okrugli stol u cilju povezivanja poduzetnika i potpornih subjekata

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije u suradnji s Dubrovačko-neretvanskom županijom i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje poziva Vas na okrugli stol sa svrhom povezivanja poduzetnika i potpornih subjekata.

Okrugli stol će se održati 15. srpnja 2021. s početkom u 10.00 sati u Župi dubrovačkoj – Srebreno (Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel, Šetalište dr. F. Tuđmana 17).

Na okruglom stolu bit će predstavljeni programi potpornih subjekata:

– Dubrovačko-neretvanska županija – kreditna linija “SKOR – Subvencijom kamate do održivog razvoja“ i Javni poziv za poljoprivredu,

– Hrvatski zavod za zapošljavanje – Potpore za samozapošljavanje i paleta aktualnih natječaja HZZ-a relevantnih za poduzetništvo.

Također, zbog sve veće važnosti zaštite okoliša, predstavnici Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Dubrovačko-neretvanske županije održat će predavanje na temu Poduzetništvo i zaštita prirode i okoliša.

Cilj održavanja okruglih stolova je povezivanje poduzetnika s predstavnicima Dubrovačko-neretvanske županije i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje sa svrhom poticanja procesa decentralizacije i jačanja uloge jedinica lokalne samouprave u stvaranju poticajne poduzetničke klime te postizanje jače sinergije potpornih subjekata i poduzetnika.

Napominjemo kako će se okrugli stol će se održati uz strogo poštivanje epidemioloških mjera pa budući da je slijedom toga broj polaznika ograničen, molimo sve zainteresirane poduzetnike da se prijave putem:

poveznice

– e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

– ili telefona: 020/418-401.

Okrugli stol se provodi u sklopu projekta “Poboljšanje konkurentnosti MSP-ova”.

Sadržaj Dubrovačko - neretvanske županije

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020