Petak, 31 Prosinac 2021 00:58

Unatoč ekstremnom povećanju broja oboljelih ne odustaje se od dočeka na Stradunu

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković održao je jučer sastanak predstavnika dežurnih i komunalnih službi s temom organizacija dočeka Nove godine na Stradunu i održavanje reda i sigurnosti u novogodišnjoj noći. Naime, unatoč ekstremnom povećanju broja oboljelih, gotovo tisuću u samo tri dana u Dubrovačko – neretvanskoj županiji od kojih je polovica u Dubrovniku, doček na Stradunu će se održati.
 
Sastanku u gradskoj upravi prisustvovali su predstavnici Policijske uprave, JVP Dubrovački vatrogasci, Zavoda za hitnu medicinu Dubrovačko-neretvanske županije, Upravnog odjela za komunalne djelatnosti, promet i mjesnu samoupravu, Komunalnog redarstva, Prometnog redarstva, društva Čistoća Dubrovnik, Dubrovačkih ljetnih igara i tvrtke Dubrovačka baština.
 
„Gradonačelnik je izrazio zadovoljstvo svim poduzetim pripremnim aktivnostima i razinom spremnosti službi kako ni doček Nove godine na otvorenom prošao besprijekorno i bez neželjenih događaja. Pozvao je građane da za doček Nove godine odaberu doček na Stradunu, na otvorenom, te da izbjegavaju zatvorene prostore kako bi i na taj način doprinijeli povoljnijoj epidemiološkoj situaciji i zaštitili svoje i zdravlje svojih bližnjih, ali i drugih svojih sugrađana. Poželio je svim građanima i posjetiteljima dobru zabavu uz odgovorno ponašanje.” - piše u priopćenju Grada Dubrovnika.

dpp

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020