Ponedjeljak, 14 Lipanj 2021 10:08

Uplovila i MSC Splendida

Nakon MSC Orchestre i MSC Splendida je uplovila danas u grušku luku. Ovaj brod MSC klase Fantasia je danas posjetio Dubrovnik prvi put, a u petak će uploviti i u Split. MSC Splendida će u Dubrovniku ostvariti ukupno 16 ticanja sa zadnjim dolaskom planiranim za 27. rujna, dok će Split posjetiti četiri puta prije nego što ga u srpnju zamijeni Kotor. Dubrovnik je treća luka itinerera, a tu će provesti čitav dan s isplovljavanjem zakazanim u 20:30 sati kada će zaploviti prema Bariju.

MSC Splendida je peti brod kompanije koji je započeo s redovnom plovidbom ovog ljeta. MSC Grandiosa i MSC Seaside plove zapadnim Mediteranom, MSC Orchestra je nedavno krenula s krstarenjima istočnim Mediteranom, a perjanica flote MSC Virtuosa krstari Ujedinjenim Kraljevstvom s rezervacijama otvorenim samo za britanske goste.

Punu podršku pruža vodeći zdravstveno-sigurnosni protokol pod čijom zaštitom je od prvog predstavljanja u kolovozu prošle godine na brodu MSC Grandiosa sigurno plovilo već na desetke tisuća gostiju baš kao i članova posade, a štiti i lokalne zajednice koje se posjećuju.

MSC Magnifica će nastaviti s plovidbom istočnim Mediteranom 20. lipnja polazeći iz Italije – redovno će uplovljavati u Split gdje će ove godine ostvariti 20 ticanja, MSC Seaview kreće na plovidbu Baltičkim morem do Švedske i Estonije u srpnju iz Kiela u Njemačkoj, a nakon njega stiže i najnoviji brod flote, MSC Seashore, koji će prvi put zaploviti zapadnim Mediteranom krajem srpnja.

dpp

Galerija slika

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020