lausnekretninebanner

Ponedjeljak, 07 Rujan 2020 16:08

Uz početak nove školske godine predstavnici Grada obišli prvašiće

Uz početak nove školske godine predstavnici Grada obišli prvašiće Foto: Grad Dubrovnik

Povodom početka nove školske godine predstavnici Grada Dubrovnika, zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić, pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Dživo Brčić, njegov zamjenik Miho Katičić, pročelnica Upravnog odjela za poslove gradonačelnika Marijeta Hladilo i gradski vijećnik Emilio Puljizević obišli su dubrovačke osnovne škole kako bi polaznicima prvih razreda zaželjeli uspješan i radostan početak jednog novog i iznimno važnog razdoblja u formalnom obrazovanju.
 
U svom obraćanju tijekom obilaska OŠ Lapad, OŠ Montovjerna i OŠ Ivana Gundulića zamjenica Tepšić prvašićima, njihovim nastavnicima i roditeljima kazala kako je Grad Dubrovnik i ove godine učinio sve kako bi se školarcima u ovim izazovnim vremenima omogućio siguran početak školske godine.
 
- Grad Dubrovnik je s obzirom na trenutnu specifičnu epidemiološku situaciju u suradnji sa svim osnovnim školama pripremio i opremio škole da budu u skladu sa potrebnim epidemiološkim preporukama i mjerama kako bi se učenici osjećali sigurnima, jednako tako i nastavnici, nastavno osoblje, ostali djelatnici u školama, ali i roditelji mališana. – istaknula je zamjenica gradonačelnika Tepšić.
 
Zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić polaznicima prvih razreda zaželjela je dobar početak nastavne godine, te im je posebice naglasila da tijekom osnovnoškolskog obrazovanja budu vrijedni, mudri, marljivi i veseli te da uživaju u druženju sa prijateljima kako bi im ovo razdoblje ostalo u lijepom i trajnom sjećanju.
 
Početak nove nastavne godine prigodno je obilježen i u OŠ Antuna Masle u Orašcu, OŠ Marina Getaldića, dok je OŠ Marina Držića zatvorena nakon što je utvrđeno kako je jedan od zaposlenika navedene škole pozitivan na koronavirus, pa će se tako nastava u toj školi iduća dva tjedna odvijati na daljinu odnosno prema modelu C, utvrđenom od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja.

dpp

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020