Ispiši ovu stranicu
Petak, 16 Travanj 2021 11:34

Vlahušić i Tolić počeli s prikupljanjem potpisa

Druženjem s građanima na gruškoj placi Andro Vlahušić u društvu članova platfrome „Dubrovnik, naš grad” započeo je s prikupljanjem potpisa potpore svojoj gradonačelničkoj kandidaturi. Najavio je da će, bez obzira što će, kako je kazao, potrebne potpise prikupiti brzo, namjerava i dalje nastaviti s prikupljanjem.

- Bitno nam je dobiti povratne informacije od građana. Već prvi kontakti pokazuju da je nezadovoljstvo trenutnim stanjem u gradu veliko i da su naši sugrađani željni promjene jer u trenutnoj gradskoj upravi ne vide snagu koja može izvući naš grad iz trenutne krize. Na nama je da poslušamo njihove probleme, kako bi već 1. lipnja mogli početi raditi na njihovom rješavanju. - istaknuo je kandidat za gradonačelnika Andro Vlahušić.

Osim za njegovu kandidaturu za gradonačelnika Dubrovnika, članovi platforme „Dubrovnik , naš grad” jutros su prikupljali potpise potpore i za zajedničkog kandidata za župana, Roka Tolića, kojeg podržava još i SDP, a koji im se također pridružio u jutrošnjem druženju s građanima.

dm