Ponedjeljak, 06 Ožujak 2017 13:33

Vrijeme je, uistinu je vrijeme da HDZ-ovci pometu ispred svojih vrata

Piše:

Dubrovački HDZ-ovci prije nekoliko dana objavili su kako su krenuli u predizbornu kampanju. Sudeći po njihovim objavama na društvenim mrežama, iako još službeno nisu ništa objavili kao slogan, predizborni moto očito će im glasiti: "Vrijeme je."

Vrijeme za što, HDZ-ovci će tek početi otkrivati, sigurno da neće reći kako je vrijeme da se vrati ono što je pod okriljem njihove stranke i kvazidomoljubja popljačkano od hrvatskog naroda kroz protekla dva i pol desetljeća. Što se tiče lokalne kampanje, iako se nigdje ne navodi kako je to HDZ-ov uradak, a samo tovarima to nije jasno, započeli su je sa spotom kako je vrijeme da Dubrovnik dobije koncertnu dvoranu, a u kojem glumi zaposlenik Dubrovačkog simfonijskog orkestra Denis Ajduković. Spot u kojem Denis Ajduković gudi po kiši jer eto Dubrovnik nema koncertnu dvoranu, moguće vidjeti na Facebook profilu gradonačelničkog kandidata HDZ-a Mata Frankovića.
vriejmejeNa profilu niti bilo gdje u spotu ne spominje se kako je HDZ u slobodnoj Hrvatskoj imao potpunu vlast u Dubrovniku punih 14 godina, ali koncertna dvorana u mandatima HDZ-ove vlasti ne samo da nije napravljena nego nije bila ni u primislima.

Vrijeme je, uistinu je vrijeme da se HDZ-ovci uhvate posla i pometu ispred svojih vrata.