lausnekretninebanner

Ponedjeljak, 17 Kolovoz 2020 22:38

Zaludila fanove fotografijama iz Dubrovnika, ali i napravila izvrstan video o Gradu i dubrovačkom turizmu

Zaludila fanove fotografijama iz Dubrovnika, ali i napravila izvrstan video o Gradu i dubrovačkom turizmu Foto: Intstagram louisakhovanski

Louisa Khovanski ukrajinska je zvijezda Instagrama koja je prethodnih dana zaludila svojih više od milijuna fanova fotografijama iz Dubrovnika. I dok se njen Instagram profil očekivano oslanja na njene ženske atribute, na svom YouTube kanalu objavila je vrlo realističan pogled na turistički Dubrovnik.

U Dubrovniku je, rekla je za Dubrovnikpress.hr, boravila od konca srpnja do 14. kolovoza, a iako je u Grad stigla kao obožavateljica Igre prijestolja, njen video nije, kao puno drugih, baziran na lokacijama snimanja GOT – a, više je interesirala dubrovačka povijest. Uz to što je one koji prate njen kanal na YouTubeu u kvalitetnom video uratku upoznala s poviješću Dubrovnika, puno bolje od mnogih razvikanijih youtubera, Louisa se u svom kratkom filmu, koji možete pogledati u prilogu, osvrnula i na ugostiteljsku ponudu.

Hrana u restoranima je skupa, navela je Louisa u videu, kao i to da su cijene manje – više u svim restoranima slične, ali ona ne vidi toliki problem u cijenama, koliko u tome što ono što je posluženo nije vrijedno te cijene. No, ono što je ugodno iznenadilo jest slastičarnica na Stradunu, nije navela koja... Naime, nakon što je dobila sladoled koji joj je trebao za snimanje te pokušala platiti karticom, rečeno joj kako primaju samo gotovinu, koju nije imala, ali i da nema nikakvog problema. „Idite uživati, možete novac donijeti kasnije”, kazali su joj.

Očekivano je oduševljena ljepotom Dubrovnika čije je ulice nazvala snom za fotografe.
- Grad ima posebnu atmosferu. Svidjele su mi se uske ulice i prozor u prvom apartmanu u kojem sam odsjela s pogledom na gradske krovove i ulice s puno bilja ispred kuća, žutim svijetlima po noći... Ta atmosfera je posebno romantična. - kazala je Louisa za Dubrovnikpress.hr.

- Drugi apartman imao je pogled na gradsku luku, to je bilo magično. - dodala je.

dm

Video sadržaj

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020