Četvrtak, 12 Kolovoz 2021 20:42

Zamjenica Tepšić primila nagrađene dubrovačke judašice

Zamjenica dubrovačkog gradonačelnika Jelka Tepšić primila je danas nagrađene judašice Judo kluba Dubrovnik 1966 - Petrunjelu Pavić koja je osvojila zlatnu medalju i Anđelu Violić koja je osvojila brončanu medalju na Europskom seniorskom kupu održanom protekli vikend u Orenburgu u Rusiji.
 
Dubrovačkim judašicama, kojima su ove medalje dopunile i do sada izuzetno uspješan niz priznanja s važnih sportskih natjecanja, zamjenica Tepšić uputila je još jednom čestitke u ime Grada Dubrovnika, izražavajući ponos zavidnim rezultatima koje postižu.
 
'- Grad Dubrovnik i dalje će vas podržavati na vašem putu. - kazala je zamjenica Tepšić, a nagrađivane judašice izrazile su zadovoljstvo što ponovno mogu normalno trenirati i sudjelovati u natjecanjima.
 
Na prijemu su bili i njihov trener Mateo Semiz te predsjednica i dopredsjednik kluba Klara Mitrović i Frano Stjepović te u ime Grada Dubrovnika zamjenik pročelnika Upravnog odjela za obrazovanje, sport, socijalnu skrb i civilno društvo Miho Katičić.
 
Već idući tjedan dubrovačke judašice kreću s pripremama za nova natjecanja, a sljedeće veće, u rangu netom završenog u Rusiji, očekuje ih u listopadu na Europskom kupu za seniore upravo u Dubrovniku.

dpp

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019