Srijeda, 25 Studeni 2020 21:12

Započeli radovi na raskrižju u Srebrenom, izmješta se cjevovod

Započeli radovi na raskrižju u Srebrenom, izmješta se cjevovod Foto: Općina Župa dubrovačka

Danas su započeti radovi na konačnom uređenju raskrižja Srebreno , a koji se odnose na izmještanje magistralnog cjevovoda i spoj državne ceste D8 i Ulice Bruna Bušića.

Investitori su Hrvatske ceste koje su sa tvrkom Poduzeće za ceste Split potpisali Ugovor o izvođenju radova u vrijednosti 3.627.417 kunu.

Načelnik Općine Župa dubrovačka Silvio Nardelli naglasio je kako će završetkom ovih radova u potpunosti biti završena rekonstrukcija raskrižja Srebreno, a osiguravanjem uvjeta za planirani spoj s ulicom Bruna Bušića kojom će se pak rasteretiti promet na semaforima raskrižja Srebreno.

Izvođač je već ranije uveden u posao, a radovi će trajati ukupno šest mjeseci. U tom vremenu povremeno će biti otežan promet pa se mole vozače za strpljenje i razumijevanje.

„Općina Župa dubrovačka još jednom će pozvati stanovnike ulice Bruna Bušića na konačan dogovor u vezi realizacije projektne dokumentacije kako bi se utvrdio režim prometa”, navodi se pak u rpiopćenju iz Općine Župa dubrovačka.

Podsjetimo da je Općina Župa dubrovačka prije par godina financirala izradu Idejnog projekta te riješila vlasničke odnose kako bi se ovaj projekt mogao u cijelosti realizirati.

dpp

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019