Utorak, 04 Siječanj 2022 00:24

Završnica glasanja natječaja "20/21 na jugu", a zna se i tjedni pobjednik

Završnica glasanja natječaja "20/21 na jugu", a zna se i tjedni pobjednik Naslovna fotografija: Davor Mladošić

Nikša Krešić iz Dubrovnika za fotografiju „Leteća mačka” osvojio je tjednu nagradu Južnog i Dubrovnikpressa u foto natječaju „20/21 na jugu”. Ipak to nije bila fotografija koja je imala najviše angažmana u prošlih sedam dana, a koji odlučuju o dobitniku nagrade. Naime, najviše reakcija, tj. angažmana izazvala je fotografija „Meje” Maje Šain, ali kako je Maja Šain već prije osvojila tjednu nagradu ona ovaj put pripada drugoplasiranom Krešiću.

S obzirom da je u tijeku glasanje, odnosno prikupljanje reakcija na fotografije koje će odlučiti o pobjedniku natječaja, tj. dobitniku ili dobitnici 1.000,00 kuna, a ušli smo u zadnji tjedan natječaja, ovaj put nećemo objaviti koliko su najbolje tjedne fotografije prikupile kako ne bismo utjecali na daljnji tijek natjecanja.

Na trećem mjestu je fotografija Andrijane Kocelj „Starac i more”, a na četvrtom „Blaca” Eme Pecotić.

Peto mjesto ovaj tjedan zauzela je fotografija Trpnja Jadre More, a na šestom mjestu bila je fotografija „Pogled kroz čašu” Boža Tadića.

Najuspješnije fotografije u natjecanju u zadnjih sedam dana možete vidjeti u fotogaleriji na Južnom, a glasanje za ukupni poredak u kojem nekoliko autor(ic)a vodi ravnopravnu bitku za pobjedu traje do 9. siječnja u ponoć. Ako želite pomoći nekom od autora „udrite like”, podijelite fotografiju, reagirajte bilo kako na fotografiju, sve se bilježi u insightsima naših Facebook stranica Južni i Dubrovnik Press.

Južni i Dubrovnikpress

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019