Nedjelja, 12 Prosinac 2021 05:40

Zbog velikog broja prijava mijenja se dio pravila foto natječaja „20/21 na jugu”

Zbog velikog broja prijava mijenja se dio pravila foto natječaja „20/21 na jugu” Foto naslovne fotografije: Davor Mladošić

Ugodno smo iznenađeni ogromnim interesom za natječaj, ali takav interes primorao nas je i na izmjene dijela pravila o broju fotografija po pojedinom autoru. Sinoć je utvrđen redoslijed objave za više od dvije stotine fotografija koje su prošle selekciju i sve one koje su zadovoljile uvjete natječaja bit će objavljene bez obzira na novo pravilo jer cijenimo trud autora koji su ih već poslali. A novo pravilo jest da jedan autor tijekom trajanja natječaja može poslati ukupno 6 fotografija, ne više od tri dnevno.

Cilj natječaja je naime da što više autora bude zastupljeno i da što više ljudi vidi njihove fotografije. Zatrpavanjem stranice s prevelikim brojem objava ne bismo postigli taj cilj, a dosad se javilo više od stotinu autora. Iako nismo strogi, nisu svi prošli selekciju, a na našim FB stranicama Južni i Dubrovnik Press svako jutro, radnim danom u 7, vikendom u 8 sati, objavljujemo listu autora čije će fotografije izaći taj dan.

Oni koji nisu ispunili kvotu od maksimalno 6 fotografija radove i dalje mogu slati na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. uz već prije spomenute uvjete da moraju biti navedeni mjesec i godina snimanja (primaju se fotogtrafije iz 2020. i 2021. godine), mjesto snimanja i ime autora te ime fotografije ukoliko ne prezentira samo mjesto snimanja.

Hvala što sudjelujete.

Redakcije Južnog i Dubrovnikpressa

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019