Ponedjeljak, 31 Prosinac 2018 21:48

Župan Dobroslavić i gradonačelnik Franković obišli dežurne službe

Župan Nikola Dobroslavić sa zamjenicom Žaklinom Marević i gradonačelnikom Dubrovnika Matom Frankovićem obišao je uoči novogodišnje noći djelatnike dežurnih i interventnih službi koje će dežurati u „najluđoj“ noći u godini. Uz gradonačelnika Mata Frankovića bili su u pratnji i pročelnica Upravnog odjela za poslove gradonačelnika Marijeta Hladilo te pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, sport, socijalnu skrb i civilno društvo Dživo Brčić.

Predstavnici Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika obišli su skupa djelatnike Opće bolnice Dubrovnik, Hitne pomoći, JVP Dubrovački vatrogasci i Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, a gradonačelnik je još posjetio i Radio Dubrovnik, Centar 112, Plovput, Gorsku službu spašavanja i Crveni križ.

Gradonačelnik Mato Franković se ovom prilikom osvrnuo na značaj tradicionalnog obilaska onih sugrađana koji novogodišnju noć provode na radnom mjestu, istaknuvši kako se na taj način odaje priznanje za njihov posao koji rade svaki dan i u svako doba godine.

DPP

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019