Četvrtak, 31 Prosinac 2020 19:27

Župan Dobroslavić i gradonačelnik Franković obišli djelatnike dežurnih službi

Župan Nikola Dobroslavić s gradonačelnikom Dubrovnika Matom Frankovićem obišao je žurne službe u Dubrovniku.

Kako bi im tom gestom zahvalili za sve napore u borbi protiv pandemije protiv koronavirusa, ali i sve druge situacije u kojima je njihova intervencija bila nužna i neophodna župan Dobroslavić i gradonačelnik Franković obišli su Zavod za hitnu medicinu, Opću bolnicu Dubrovnik, prostore HGSS-a, Centra 112, Plovputa, Crvenog križa, Lučke kapetanije, PU DN kao i JVP Dubrovačke vatrogasce.

Zbog epidemioloških razloga župan i gradonačelnik zadržali su se ispred službenih prostorija žurnih službi.

- Tradicionalno svake godine obilazimo one koji rade svoj posao i na usluzi su građanima dok oni planiraju ulazak u Novu godinu. To je čin i zahvale i priznanja, ali i podsjećanje da postoje oni koji rade dok su drugi opušteni. Ove godine neće biti velikog opuštanja, svi se pridržavamo mjera, a nakon događanja u Sisačko-moslavačkoj županiji nikome nije do velikog slavlja. - rekao je župan Dobroslavić.

Uz prigodne poklone gradonačelnik je svim službama uputio zahvalu na poslu koji su predano radili tijekom iznimno zahtjevne 2020. godine. Poželio im je mirnu i tihu novogodišnju noć.
 
Sugrađane je pozvao da uvažavajući sve okolnosti vezanu oko  pandemije kao i tragična događanja na području gradova Siska, Petrinje i Gunje pokažu skromnost i da Novu godinu dočekaju dostojanstveno bez upotrebe pirotehnike i pretjeranog slavlja te da mislima budu uz one koji su u razornom potresu ostali bez članova svojih obitelji i svojih domova.
 
Gradonačelnik Franković je još jednom istaknuo značaj žurnih službi, kojeg ova gradska uprava od početka mandata prepoznaje zaključivši kako samo dobro opremljene i ekipirane službe mogu adekvatno odgovoriti svim izazovima.

dpp

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019