Srijeda, 05 Svibanj 2021 14:50

Župan Dobroslavić i zamjenik Cebalo na obilježavanju 30. obljetnice osnutka SJP GROF

Župan Nikola Dobroslavić i zamjenik župana Joško Cebalo sudjelovali su u srijedu u obilježavanju 30. obljetnice od osnutka postrojbe Specijalne jedinice policije GROF.

Župan Dobroslavić nazočio je u Platu u bazi IJP središnjem programu te tom prigodom istaknuo kako su Grofovi dali ogroman doprinos u obrani naše županije.

- Ova jedinica je ponos Dubrovačko-neretvanske županije te je uz ostale postojbe koje su sudjelovale u obrani u Domovinskom ratu dala ogromni doprinos obrani naše županije i RH. Nažalost najhrabrije i najbolje uvijek prate žrtve i njima se klanjamo, posebno poginulim pripadnicima ove postrojbe. Da nije ovakvih postrojbi i želje cijelog hrvatskjog naroda za slobodom i samostalnosti naše države ne bismo danas imali Hrvatsku. To ćemo uvijek pamtiti i naše vrijednosti temeljit ćemo na vrednotama iz Domovinskog rata.  Mi to u Dubrovačko-neretvanskoj županiji radimo sve ove godine i nikada se nećemo umoriti. - rekao je župan Dobroslavić koji je ovom prilikom preuzeo i plaketu u znak zahvalnosti za pomoć i doprinos Dubrovačko-neretvanske županije udruzi SJP GROF.

Uoči prigodnog programa u Platu, na dubrovačkom gradskom groblju Boninovo položeni su vijenci za sve stradale branitelje i civile u Domovinskom ratu. Vijence su položili i predstavnici Dubrovačko-neretvanske županije na čelu sa zamjenikom Joškom Cebalom.

Sadržaj Dubrovačko – neretvanske županije

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019