Srijeda, 27 Travanj 2022 15:26

Župan Dobroslavić o Milanoviću: Predsjednik se ne može ponašati kao lokalni siledžija u krčmi u nekoj balkanskoj zabiti

Predsjednik RH Zoran Milanović u Dubrovniku sa županom Dobroslavićem i gradonačelnikom Dubrovnika Frankovićem Predsjednik RH Zoran Milanović u Dubrovniku sa županom Dobroslavićem i gradonačelnikom Dubrovnika Frankovićem Foto: Ured predsjednika RH

Na posljednje istupe predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića nad kojima se neki zgražaju, ali neki ga i podržavaju, osvrnuo se danas i župan dubrovačko – neretvanski Nikola Dobroslavić. On je Milanovića nazvao siledžijom.

„Predsjednik Milanović je predsjednik ozbiljne i ponosne europske države! I ne može se ponašati kao lokalni siledžija u krčmi u nekoj balkanskoj zabiti.” - naveo je župan Dobroslavić u svojoj objavi na Facebooku.

„Ne može vrijeđati ljude, institucije, države kako mu se prohtije. Ne može vrijeđati Austriju, Ukrajinu, Švedsku, Finsku... Ne može vrijeđati BiH, koliko god neprihvatljivo bilo političko nepoštenje prema tamošnjim Hrvatima u jednom dijelu njihove politike, što je, nota bene, predsjednik tek nedavno otkrio.” - napisao je Dobroslavić.

„Ne može pokazivati naklonost prema autoritarnoj politici koja bezdušno razara međunarodno priznatu državu. Neka prestane s blaćenjem, omalovažavanjem i prostačenjem. Možda to neke destruktivce kod nas zabavlja, ali je to za narod, institucije, državu i demokraciju razorno. To treba prestati, jer se tako ne ponaša netko tko je hrvatski predsjednik!” - objavio je župan dubrovačko – neretvanski Nikola Dobroslavić.

dpp

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019