laus banner 2021 2

Ponedjeljak, 07 Lipanj 2021 21:09

Župan se sastao s ravnateljima zdravstvenih ustanova; važna je procijepljenost

Župan Nikola Dobroslavić sa zamjenikom Joškom Cebalom i suradnicima sastao se u ponedjeljak s ravnateljima zdravstvenih ustanova u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

Na sastanku je među ostalim istaknuto kako je procjepljenost odrasle populacije u DNŽ preko 40 posto, a razgovaralo o dosadašnjem radu zdravstvenih ustanova, nastavku daljnje suradnje i problemima s kojima se susreću ravnatelji u vođenju ustanova.

Župan Dobroslavić je naglasio važnost procijepljenosti stanovništva Županije, osobito zdravstvenih djelatnika, naglašavajući kako je pandemija u protekloj godini znatno utjecala na gospodarstvo, osobito turizam kao najrazvijeniju granu.

- Kako bismo uspjeli ovu sezonu kvalitetno odraditi bitno je da u županiji imamo što veću procijepljenost. - istaknuo je župan.

Sudionici sastanka su suglasni kako je nužno utjecati prvenstveno na zdravstvene djelatnike koji su najbolji primjer važnosti cijepljenja, kako bismo zajedno doprinijeli očuvanju zdravlja, života, ali i što bržem gospodarskom oporavaku u županiji!

Župan se ovom prilikom zahvalio svim djelatnicima u zdravstvu na njihovom predanom radu, naročito u posebno teškim uvjetima pandemije koronavirusa. Na sastanku se razgovaralo i o više tekućih i budućih projekata u zdravstvu pri čemu je poseban naglasak stavljen na skori završetak radova na Dnevnoj bolnici u Metkoviću kao i na vrijedan projekt Energetske obnove OB Dubrovnik.

dpp

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020