Četvrtak, 30 Prosinac 2021 15:26

Županija objavila imena novih pročelnica

Županija Dubrovačko – neretvanska objavila je danas imena novih pročelnika i pročelnica.

„Nakon što je Skupština Dubrovačko - neretvanske županije usvojila Odluku o ustrojstvu i djelokrugu upravnih tijela Županije, a koja je  donesena s obzirom na preuzimanje poslova državne uprave i u cilju efikasnijeg obavljanja poslova u nadležnosti županije, raspisani su natječaji za pročelnike novoformiranih tijela. Po zaključenju natječaja, izabrani su novi čelnici upravnih odjela.” - navode u priopćenju iz Županije.

Na čelo Upravnog odjela za poslove župana i županijske skupštine izabrana je Žaklina Marević, dok će Upravni odjel za zdravstvo, obitelj i branitelje voditi Đurđica Popović. Upravni odjel za poljoprivredu i ruralni razvoj vodit će Katarina Šutalo, a Upravni odjel za opću upravu i imovinsko-pravne poslove Nikolina Kraljević.

Ostale upravne odjele nastavljaju voditi dosadašnji pročelnici. Ivo Klaić pročelnik je Upravnog odjela za poduzetništvo, turizam i more, Miho Baće za zaštitu okoliša i komunalne poslove, a Jelena Dadić Račić za obrazovanje, kulturu i sport. Upravni odjel za financije nastavlja voditi Dragica Stanić, a Upravni odjel za prostorno uređenje i gradnju Anita Kunica Jelčić.

„Ustroj novih odjela i njihova organizacija nužni su preduvjet za realizaciju glavnih prioriteta Dubrovačko – neretvanske županije u narednom razdoblju.” - piše u priopćenju.

dpp

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019