Četvrtak, 12 Svibanj 2022 19:18

Županijska TZ prezentirala ponudu u četiri glavna nordijska grada

Županijska TZ prezentirala ponudu u četiri glavna nordijska grada Foto: TZ DNŽ

Turistička zajednica Dubrovačko - neretvanske županije protekla četiri dana je sudjelovala na sajamu „Nordic Roadshow 2022” pod nazivom „Meet the World”. Prezentacije su organizirane od u četiri glavna grada nordijskih zemalja, Stockholmu, Kopenhagenu, Oslu i Helsinkiju.

Marketinška agencija Aviareps sa sjedištem u Stockholmu, na čiji poziv za sudjelovanje se po drugi put odazvala i Turistička zajednica Dubrovačko - neretvanske županije je organizator spomenutih prezentacija.

U ponedjeljak prezentacija se održala u Stockholmu u kongresnoj dvorani hotela Nordic Light u centru grada. Uz 30-tak suizlagača iz raznih zemalja, na prezentaciji je sudjelovalo i 40 -tak agenata i novinara iz Švedske. Sudionici su bili vrlo zainteresirani za Dubrovačko - neretvansku županiju, a posebno su iskazali zanimanje za Dubrovnik, ali i otoke.

U utorak B&B sastanci održani su u Kopenhagenu, u dvorani hotela Scandic Copenhagen. U Danskoj su domaći agenti i novinari bili još brojniji, mnogi od njih već imaju dogovorene grupe koje dolaze u našu Županiju, a ovim putem su dobili odgovore na brojna konkretna pitanja o destinaciji.

U srijedu prezentacije su nastavljene u Oslu, a održane su u prostorijama MESH Youngstorget. Zanimanje za našu Županiju i u Oslu je bilo na vrhuncu, a prezentacijski stol županijske TZ je bio posjećen cijelo vrijeme trajanja prezentacije.

Danas je posljednja prezentacija održana u Helsinkiju u hotelu Katajanokka na istoimenom otočiću u centru grada.

dpp

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019