laus banner 2021 2

Petak, 12 Veljača 2021 23:37

Župka održala Izbornu Skupštinu, sljedeći tjedan znat će se i ime kandidata za načelnika Župe dubrovačke

Uz predsjednika Antuna Bašića, Marko Miloslavić i Petar Vuletić nastavit će obnašati funkciju potpredsjednika stranke još četiri godine, odlučeno je na redovnoj Izbornoj Skupštini Župke – Župske stranke, koja se održala u petak navečer. Za predsjednika Nadzornog odbora ponovno je izabran Mario Grbić dok je za predsjednika Suda časti izabran Robert Ćorak u još jednom mandatu.

Kako se navodi u priopćenju stranke, „predsjednik Župke Antun Bašić u obraćanju članovima skupštine između ostalog je rekao kako je iza nas godina puna različitih izazova, ali bez obzira na krizu ne smijemo prestati graditi i razvijati našu zajednicu”.

„Zahvalio je članovima na svim aktivnostima kojima su na razne načine doprinijeli radu i razvoju stranke, posebno članovima koji su vijećnici u Općinskom vijeću Župe dubrovačke. Njihov kontinuirani rad i hrabrost u obrani interesa mještana Župe dubrovačke, polako ali sigurno prepoznaje sve veći broj sugrađana. ŽUPKA je donijela nadu stanovnicima Župe dubrovačke da će se brojni otvoreni problemi konačno pomaknuti s mrtve točke, te da će se servis Općine podići na razinu primjerenu vremenu u kojem živimo.” - piše u priopćenju Župke.

Na sljedećoj sjednici Predsjedništva stranke, na dnevni red će doći i odabir kandidata za Načelnika Općine Župa dubrovačka koji će se kandidirati na nadolazećim lokalnim izborima. Sjednica će se održati početkom idućeg tjedna.

dm

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019

dubrovackaplacabanner250px28042020