Petak, 06 Listopad 2023 18:12

ŽUPSKI NAČELNIK DODIJELIO ZAHVALNICE VATROGASCIMA KOJI SU GASILI POŽAR OVOG LJETA

Predstavnicima svih vatrogasnih postrojbi koje su sudjelovale u srpnju u gašenju požara na području Župe dubrovačke, župski općinski načelnik Silvio Nardelli uručio je zahvalnice. Kolegama vatrogascima na ukazanoj pomoći zahvalio se i zapovjednik DVD-a Župa dubrovačka Štefi Bogdan.

Prilikom uručenja zahvalnica županijski vatrogasni zapovjednik Stjepan Simović naglasio je kako je ponosan na zajedništvo koje su vatrogasci pokazali u gašenju požara u Župi dubrovačkoj te pozvao da se to zajedništvo održi i u svim sljedećim intervencijama.

Vatrogascima iz cijele Županije, ali i drugih dijelova Hrvatske te pilotima kanadera, zahvalio se i općinski načelnik Nardelli istaknuvši kako su nesebično, s velikom solidarnošću i jedinstvom pomogli u gašenju požara.

Zahvalnice su uručene Hrvatskoj vatrogasnoj zajednici, Županijskoj vatrogasnoj zajednici, dobrovoljnim vatrogasnim društvima Čilipi, Osojnik, Gornja sela, Slano, Majkovi, Ston, Putnikovići, Trpanj, Kuna, Orebić, Lumbarda, Korčula, Smokvica, Blato, Vela Luka, Metković i Slivno te javnim vatrogasnim postrojbama Konavle, Dubrovačko primorje, Metković i Dubrovački vatrogasci, Državnoj vatrogasnoj intervencijskoj postrojbi Dubrovnik, Split, Šibenik i Zadar te vatrogascima zračne luke Dubrovnik 855. protupožarnoj eskadrili.

dpp