Ispiši ovu stranicu
Utorak, 23 Veljača 2021 14:26

Župski tjedan Sunca; odličan odaziv

Sukladno inicijativi Kulturno-zabavne, ekološke i sportske udruge Kurenat i pokretanju humanitarne akcije Župski tjedan Sunca 2021. direktorica turističkog ureda Anamarija Kusalo zahvalila je svima koji su se odazvali ovoj hvalevrijednoj akciji. Radi se o humanitarnoj akciji koja bi omogućila besplatan smještaj u nadolazećoj turističkoj sezoni za vremensko razdoblje od pet do sedam dana zdravstvenim djelatnicima Kliničke bolnice Dubrava koji su vrijedno radili tijekom pandemije Covid-19.

Prema zajedničkom sastanku i dogovoru predstavnika Udruge Kurenat, TZO Župa dubrovačka i Općine Župa dubrovačka, ravnatelju K.B. Dubrava Zagreb Ivici Lukšiću bit će poslan registar iznajmljivača koji su nesebično ponudili svoje smještajne jedinice osoblju bolnice koji su vrijedno radili tijekom pandemije uzrokovane virusom Covid 19.

- Koncept humanitarne akcije je lijepo osmišljen sa plemenitim ciljem, ali bez Vas iznajmljivača akcija ne bi uspjela. Za sve one koji se nisu do sad odazvali, a voljni su se priključiti akciji, mogu to i nadalje napraviti te ćemo prikupljene podatke u drugom krugu poslati K.B. Dubrava. Sukladno pristiglim prijavama iznajmljivača, do danas je osigurano preko 2000 noćenja te ćemo te podatke dostaviti bolnici K.B. Dubrava. Predviđeno je da će model rasporeda biti organiziran unutar bolnice nakon čega bi zainteresirani djelatnici bolnice izravno kontaktirali župske iznajmljivače.Još jednom veliko hvala svim župskim iznajmljivačima koji su se odazvali ovoj humanitarnoj akciji te time pokazali veliko srce i omogućili pokazati sve ljepote našega kraja kao izvrsni domaćini. - zaključila je direktorica turističkog ureda Anamarija Kusalo.

Sadržaj Općine Župa dubrovačka