Petak, 28 Prosinac 2018 20:36

Župskom načelniku Nardelliju priznanje Udruge Sigurnost u prometu

Udruga Sigurnost u prometu dodijelila je "Boris Šprem" zaslužnim pravnim osobama i pojedincima za postignuća u području sigurnosti cestovnog prometa, posebice u smanjenju opsega i posljedica stradavanja. Ovogodišnji dobitnik priznanja "Boris Šprem" za 2018. godinu su: Z - 1 televizija, NEXTBIKE - Sustav javnih bicikala, Udruga za ukapljeni naftni plin te načelnik Općine Župa dubrovačka Silvio Nardelli. 

Naime, Nardelli i Općina Župa dubrovačka dobili su priznanje za doprinos povećanju sigurnosti cestovnog prometa realizacijom niza infrastrukturnih projekata i zahvata te davanje potpore, sudjelovanja i realizaciji projekta Udruge Sigurnost u prometu "Vratimo djecu na igrališta".

Priznanje je nazvano po utemeljitelju i prvome predsjedniku Udruge Sigurnost u prometu pokojnom predsjedniku Sabora RH Borisu Špremu.

U svom radu i djelovanju Udruga Sigurnost u prometu zauzima se za smanjenje broja prometnih nesreća, smrtno stradalih i teško ozlijeđenih osoba. Udruga Sigurnost u prometu jedinstvena  je neprofitna nacionalna udruga koja djeluje na području Republike Hrvatske i bavi se praćenjem, proučavanjem i  unapređivanjem sigurnosti prometa, podizanjem razine prometne kulture i senzibiliziranjem javnosti i javne vlasti za stanje sigurnosti prometa, opseg i posljedice stradavanja u prometu. 

DPP

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019