Petak, 30 Lipanj 2017 11:40

Cavtatski ljetni karneval

U organizaciji Turističke zajednice općine Konavle, Karnevalske udruge Dominali i Udruge Cavtatske mame u Cavtatu će se ovaj vikend održati 17. Cavtatski ljetni karneval, već tradicionalno s bogatim zabavnim programom na više lokacija na cavtatskoj rivi.

Program

Subota, 1. srpnja VELIKI KARNEVAL

21:00  
Maškarana povorka predvođena Cavtatskom glazbom uz maškarane skupine i ostale izvođače programa prolazi cavtatskom rivom, nakon čega slijedi zabavni program.

22:00 – 01:00
Ljetna pozornica zamišljena je kao bina za Karlovačke bubnjare i Lunctus Tribus – plesno-akrobatsko-glazbeni sastav, a s usidrenog broda Sveti Ivan uz taktove popularne domaće i strane glazbe za ples zabavljat će vas dubrovačka grupa TEATAR


Nedjelja, 2. srpnja DJEČJI KARNEVAL

20:30
Maškarana povorka predvođena Cavtatskom glazbom, Cavtatskim mažoretkama i mažoretkama Župe Dubrovačke prolazi cavtatskom rivom.

21:00-23:30
Na ljetnoj pozornici slijedi zabavni program uz djecu izvođače s ovogodišnjeg Malog Karneval festa i glazbeni sastav ZVUCI JADRANA te plesno-akrobatski ansambl Crowd Control.

21:30
Na rivi ispred crkve sv. Nikole  nastupaju Linctus Tribus i Karlovački bubnjari, a zatvaranje 17. Cavtatskog ljetnog karnevala, kao i svake godine, uz vatromet u cavtatskoj luci predviđen je za 23:30.

TZ Konavle