Utorak, 29 Siječanj 2019 12:23

Dvostruko ubojstvo i samoubojstvo na Prijekome; tijela prenesena na obdukciju

Dvostruko ubojstvo i samoubojstvo na Prijekome; tijela prenesena na obdukciju Foto: DPP/DM

Tri beživotna tijela zatečena su jutros oko sedam sati, nakon zaprimljene dojave, u stanu na Prijekome, gdje je pronađena i jedna ranjena osoba koja je prevezena u dubrovačku bolnicu, navodi se priopćenju PU dubrovačko – neretvanske o tragediji koja je danas zaprepastila Dubrovnik.

U tijeku je očevid kojim rukovodi zamjenica Županijskog državnog odvjetnika, a u priopćenju PU dubrovačko – neretvanske navodi se kako je „utvrđen identitet osoba koje su rano jutros u beživotnom stanju pronađene u stanu u ulici Prijeko, u Dubrovniku”.
„Radi se o dvije muške osobe u dobi od 64 i 77 godina, te jedna ženska osoba u dobi od 53 godine. Utvrđeno je da je smrt nastupila nasilnim putem. Ranjena osoba, prevezena u dubrovačku bolnicu, je 74-godišnja žena.” - piše u službenom priopćenju.

Prema neslužbenim informacijama, sumnja se da je 64-godišnjak Đ.B. zbog obiteljskih nesuglasica vatrenim oružjem ubio 53-godišnju suprugu L.B. i 77-godišnjeg punca M.T. te ranio punicu 77-godišnju K.T., a zatim počinio samoubojstvo. Đ.B. inače nije živio u istom domaćinstvu s ubijenim puncom i ranjenom punicom.

Tijela žrtava i osobe za koju se sumnja da je počinila ovaj zločin prenesena su na obdukciju.

D.M.

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019