Nedjelja, 01 Svibanj 2022 20:27

FOTO / Evo zašto je DuMotion veličanstven događaj

FOTO / Evo zašto je DuMotion veličanstven događaj Foto: DuMotion

Više od dvije tisuće sudionika trčalo je danas dubrovačkim ulicama na drugom danu manifestacije DuMotion koja je prerasla u najveće sportsko natjecanje koje se održava u Dubrovniku. Bilo je onih koji su njorgali danas zbog zatvaranja prometa na nekoliko sati, ali njorgavih uvijek ima, ali ono što je u prethodnim godinama uspjela ekipa DuMotion predvođena Alenom Boškovićem, „glavnim motorom”, uz brojne volontere bez kojih ovaj događaj ne bi bio moguć, jest od DuMotiona stvoriti jedan od najpozitivnijih događaja koji se u Dubrovniku mogao dogoditi u ovom stoljeću..

Uostalom, 70 fotografija u prilogu govori više od bilo kakvih riječi, toliko je sretnih lica, ljudi koji su se trčeći došli zabaviti na 5K humanitarnoj utrci, a rezultat im je bio ne u drugom, nego tko zna u kojem planu, uz utrku polumaratona koja pripada ipak ozbiljnom dijelu natjecanja, no opet uz stotine sudionika kojima je bilo samo važno odtrčati dionicu...

Du Motion veličanstveno je natjecanje, a osim toga ima i veliku ulogu u turističkoj promociji Dubrovnika, kamo sreće da ovakvih događaja, ovako organiziranih i osmišljenih imamo još.

Rezultate možete vidjeti OVDJE.

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019