Subota, 21 Listopad 2017 21:44

Good Food Festival: Specijaliteti Priske Thuring uz pjesmu Zorice Kondže

U organizaciji Turističke zajednice Grada Dubrovnika, a u sklopu Good Food Festivala, Dubrovkinje i Dubrovčani večeras su mogli uživati u specijalitetima kanadske kuharice Priske Thuring. Ona je svoje delicije predstavila u restoranu Kantenari u Sunset Beachu, u Uvali Lapad.

Radi se o Kanađanki sa zagrebačkom adresom, koja je svoju hrvatsku karijeru započela 2005. godine upravo u Dubrovniku. Odrasla je u Kanadi gdje je kuhala uz mamu, još kao dijete, a školovala se u Švicarskoj. Životni put je doveo u Hrvatsku u koju se zaljubila jer tu, kako kaže, "luk i češnjak još imaju okus po luku i češnjaku, rajčica ima okus po rajčici, a jagoda po jagodi". Trenutno živi u Zagrebu

Večeras je nastupila i pjevačica Zorica Kondža.

Program Good Food Festivala za nedjelju možete pročitati OVDJE.

DPP