Utorak, 12 Ožujak 2024 15:32

HDZ: SDP-OVCI SE NA ŽUPANIJSKOJ SKUPŠTINI ZADRŽALI NA JEDNOJ TOČKI DNEVNOG REDA

Županijska skupština Županijska skupština Foto: DNŽ

„Ja volim samo sebe, svog predivnog sebe! U ta dva stiha otprilike staje djelovanje ono malo pripadnika kobasičaste koalicije koji su se pojavili na sjednici Skupštine Dubrovačko - neretvanske županije!” - piše u priopćenju HDZ-a Dubrovačko – neretvanske županije nakon sjednice Županijske skupštine koja je održana jučer.

Iz HDZ-a tako navode kako je „na sjednicu stiglo 50 posto SDP-ovih vijećnika i 33,3 posto vijećnika stranke Možemo, to jest Srđ je Grad ili kako se već opredjeljuju obzirom da su istovremeno članovi više političkih opcija”.

„Ta gospoda ustrajala je na politikantstvu i galami. Razumijemo ih, stižu izbori”, navode iz HDZ-a pa onda kažu o Miši Krstičeviću i SDP-ovcima:

„Ovi SDP-ovci, predvođeni vrlim junakom, gradonačelnikom koji nema vremena za svoj grad, osim kad treba osigurati zemljište kolegi za gradnju zgrade, puno su bučili, puno zujali, a meda nisu dali. Možda je riječ o frustraciji jer navedeni junak nije junak koliko je junak gospodin Puljak koji je ipak zaslužio dva prolazna mjesta na listi u desetoj izbornoj jedinici. Što se tiče ostatka kobasice koji smo susreli u vijećnici, on se malo ispod glasa izjasnio kako ipak ne podržava centre za gospodarenje otpadom. Doduše, rekao je to nama, nije svojima u stranci. I to je to što se njihovog djelovanja danas tiče. Jer oni su ostali u vijećnici samo na prvoj točki Dnevnog reda.
Da, da, dobro ste pročitali, na jednoj od 39 točaka. Toliko o velikoj brizi za naše školstvo, zdravstvo, pomorstvo, projekte i sve ono što je skupština danas izglasala!” - pišu iz HDZ-a.

„Nije njima važno raditi za svoje sugrađane, nije njima u interesu realizirati projekte. U interesu im je biti na listi, i zaštititi svoje apetite-političke, građevinske i one egocentrične. Budimo pošteni, oni vole samo sebe.” - zaključuju u HDZ-u.

dpp