Nedjelja, 24 Ožujak 2019 12:58

Dani Hrvatske male brodogradnje ove godine u Marini Kaštela

Ovogodišnji „Dani Hrvatske male brodogradnje“održat će se od 4. do 7. travnja, ali ne kao prethodnih deset godina u Postrani nego u Marini Kaštela, u Kaštel Lukšiću.

Osim lokacije održavanja, ovogodišnja novost je i to što će na ovoj manifestaciji svoje proizvode izlagati i inozemni izlagači. No, DHMB će i dalje biti prepoznatljiv kao „sajam za male ljude“ jer i nadalje zadržava trend predstavljanja manjih i jeftinijih jedrilica, motornjaka i gumenjaka, koji su predmet interesa, stvarnih mogućnosti i potreba hrvatskog čovjeka, koji svoj život i svakodnevne potrebe vezuje uz naše more i otoke.

U sklopu ove manifestacije po peti put će se održati „Sajam turističkih atrakcija“ na kome će biti predstavljeni najnoviji proizvodi iz segmenta sportske, turističke, adrenalinske, plažne, komunalne i druge opreme namijenjene koncesionarima plaža, vlasnicima apartmana, agencijama, hotelima i ostalim turističkim subjektima.

Posebno zanimljiva bit će ponuda električnih motocikala i mopeda te vanbrodskih motora, ali i električnih daski za surfanje.

Sajam će za posjetitelje biti otvoren u četvrtak od 13 do 19, u petak i subotu od 9 do 19, te u nedjelju od 9 do 15 sati. I ove godine ulaz je besplatan uz osiguran parking.

Šime Duvančić

fabrio banner 250 2019

aerodrom250

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019