Ponedjeljak, 28 Veljača 2022 21:36

Koncert DSO-a s mladim glazbenicima UŠ Luke Sorkočevića (četvrtak, 3. ožujka)

Arhivska fotografija Arhivska fotografija

Dubrovački simfonijski orkestar kao nositelj glazbenog programa u Dubrovniku potiče suradnje s odgojno-obrazovnim ustanovama s ciljem razvoja publike. Tako je dugogodišnja suradnja s Umjetničkom školom Luke Sorkočevića odličan primjer rada s mladima i poticanja njihovog usavršavanja i nastupa. Prvi takav koncert ove godine održat će se u četvrtak, 3. ožujka u 20 sati u Revelinu.

Uz Dubrovački simfonijski orkestar nastupaju mladi glazbenici UŠ Luke Sorkočevića: Luka Šerić, tenor; Paula Ćatić, violina; Marta Ćatić, violina; Karmen Begić, violina; Ivana Đanić, violina; Elza Filipović, violončelo; Iva Nodilo-violončelo; Lovro Marković, violončelo; Marta Kekez, violončelo; Nevia Miloslavić, flauta i Ana Burić, flauta. Orkestrom, a tako i mladim solistima dirigirat će Slobodan Begić, ravnatelj škole.

Na programu će se naći birana djela klasične glazbe – W. A. Mozarta, C. de Bériota, J. Hatzea, J. Haydna i mnogi drugi.

Ulaz na koncert je besplatan, no ulaznice je potrebno rezervirati na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj 091 613 7314. Za sudjelovanje na koncertu potrebna je COVID potvrda.

DSO

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019