Srijeda, 14 Prosinac 2022 00:23

Modrić i Livaković: Ma kakav penal...

Modrić i Livaković: Ma kakav penal... Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Nažalost, dogodio se poraz. Nismo htjeli izgubiti, ali moramo čestitati protivniku. Zaslužili su biti u finalu kada se pogleda cijela utakmica. Bili su bolji, iako je sada teško komentirati utakmicu i reći nešto pametno ovako vruć. Nažalost, nismo u finalu. Imamo utakmicu za treće mjesto i treba se dobro rekuperirati, prije svega mentalno i pokušati osvojiti broncu. - kazao je kapetan hrvatske repetrezentacije Luka Modrić.

Veznjak Real Madrida smatra kako je susret prelomio kazneni udarac.

- Prvi gol nije bio jedanaesterac. U akciji prije toga trebao je biti korner za nas. Nakon toga sudi nepostojeći jedanaesterac, to je prelomilo utakmicu. Jer do tada smo igrali OK. Nedostajalo nam je malo više prema naprijed da budemo opasniji, ali nismo imali problema do tog jedanaesterca. Takav penal se ne može suditi u ovakvoj utakmici. Opet se sudio i to me žalosti. Nakon toga je došao drugi gol gdje su imali sreće s odbijanju lopte. Nakon toga se bilo teško vratiti. - rekao je.

Hrvatskoj sada u subotu slijedi dvoboj za broncu.

- U subotu imamo veliku utakmicu, bilo bi jako važno da osvojimo treće mjesto nakon svega što smo ovdje napravili. Borili smo se, bila bi šteta da ispustimo to treće mjesto. Moramo se skupiti i dobro odmoriti i pripremiti se mentalno za tu utakmicu. - kazao je Modrić.

Luka je priznao kako su svi u svlačionici razočarani.

- Razočarani smo, išli smo utakmicu po utakmicu. Željeli smo biti u finalu, opet ponavljam ispred nas je još jedna važna utakmica. - poručio je hrvatski kapetan.

Hrvatski junak dosadašnjeg dijela Svjetskog prvenstva Dominik Livaković samo je kratko dobacio.

- Sve te vidjeli, što ću vam kazati. - rekao je odgovorivši na pitanje je li bio kazneni udarac.

- Ma kakav jedanaesterac. - rekao je utučeni Livaković.

(Hina)