Ponedjeljak, 05 Prosinac 2022 10:05

Mozara od Knežića traži da vrati iPhone u butigu

Predsjednik Općinskog vijeća Vlaho Mozara Predsjednik Općinskog vijeća Vlaho Mozara Foto: dpp

U Općini Dubrovačko primorje ima više službenih mobitela nego ljudi, tvrdi predsjednik Općinskog vijeća Općine Dubrovačko primorje Vlaho Mozara te od načelnika Nikole Knežića traži da u trgovinu vrati iPhone koji je navodno kupio na račun Općine.

„Jeste li znali? Među nevjerojatnim podacima o broju tarifa i mobitela u Općini Dubrovačko primorje, svakako iskače podatak da naš načelnik Nikola Knežić na račun općine ima dvije tarife i telefon Apple Iphone 13 Pro, a za koje stanovnici naše bogate općine izdvajaju čak do 900 kuna mjesečno. Općina još uvijek odbija dati popis koje osobe su zadužene za koju tarifu i koji mobitel, ali i to ćemo izvući uz pomoć važećih zakona RH!” - napisao je predsjednik Općinskog vijeća Vlaho Mozara čija lista inače i drži većinu dok je načelnik Nikola Knežić član HDZ-a.

„Nemar i megalomanija s mobitelima i telefonijom našu općinu košta najmanje 50 tisuća kuna godišnje. Predlažemo načelniku da odmah vrati ovaj Iphone u trgovinu, a mi ćemo napraviti sve da preusmjerimo ove novce u udvostručavanje naknada za novorođenčad!” - naveo je Mozara.

Priložio je i sljedeću fotografiju:

promorje telefoni 051222

dpp