Ponedjeljak, 08 Studeni 2021 17:18

Ne nasjedajte na imbecilne poruke protivnika cijepljenja, poručio je župan Dobroslavić primivši treću dozu

Župana Dobroslavića cijepio je ravnatelj županijskog ZZJZ -a dr. Mato Lakić Župana Dobroslavića cijepio je ravnatelj županijskog ZZJZ -a dr. Mato Lakić Foto: FB NIkola Dobroslavić

Procijepljenost je 59 posto, treba nam 80 posto, tako je župan dubrovačko – neretvanski Nikola Dobroslavić započeo svoj post na FB -u u kojem je sugrađane pozvao da se cijepi i ne nasjedaju na, kako je napisao, „imbecilne poruke protivnika cijepljenja”.

Župan je naime danas primio treću dozu cjepiva, a cijepio ga je ravnatelj županijskog Zavoda za javno zdravstvo dr. Mato Lakić.

„Cijepio sam se danas trećom dozom. To je najmanje što svatko u ovoj situaciji može i mora učiniti iz odgovornosti prema sebi i zajednici. Pozivam sve sugrađane na cijepljenje. Pozivam ih također da ne nasjedaju na imbecilne poruke protivnika cijepljenja, jer su to kukavice koji svoj strah od uboda u mišicu prikrivaju širenjem teorija zavjere i drugim kvazi argumentima.” - napisao je župan Dobroslavić.

„Cijepljenjem se borimo za zdravlje i za živote. Borimo se za sljedeću turističku sezonu. Nama konkurentske zemlje imaju procijepljenost više od 85%, mi 59%. Nisu valjda toliko razboritiji od nas!” - dodao je dubrovačko – neretvanski župan Nikola Dobroslavić u svom postu.

dm

 

fabrio250 2019

konavle 250

zupa 250

zupanija 250

oglasavanje 250x349 2019