Utorak, 27 Lipanj 2017 19:14

NK NA Libertas potpisao ugovor o suradnji s Hajdukom

Piše:

Ugovor o sportsko-poslovnoj suradnji potpisala su u ponedjeljak popodne u Gradskoj vijećnici Grada Dubrovnika predsjednik Nogometnog kuba Nogometne akademije Libertas Niko Musladin i predsjednik Uprave Hajduka Ivan Kos.

- Ovdje danas formaliziramo samo ono na čemu već radimo, a rad NK NA Libertas pratimo već neko vrijeme. Kao narodni klub želimo se zaista svima približiti, i podržati ono što stvarno nogomet i jest - naša djeca, budući naraštaji koji dolaze. Sve što radimo, radimo za njih. Tako trebamo prilagoditi sustav i funkcioniranje, kako bi budućim naraštajima bilo još lakše ostvariti svoje ciljeve. Želimo im omogućiti normalan razvoj kroz šport, a to smo prepoznali u Libertasu. Također, želimo im pružiti i omogućiti infrastrukturnu i stručnu pomoć kako bismo sutra imali nešto još ljepše, što će svima nama ostati, Hajduk od danas i formalno surađuje s Dubrovčanima. - istaknuo je predsjednik Kos prilikom potpisivanja ugovora.

- Zahvaljujem se svima koji su radili na ovome, ovo je povijesni dan za dubrovački nogomet. Predstavnicima Hajduka zahvaljujem što su nas pratili te upravo u nama prepoznali trud, rad i uspjehe na terenu. Kako bismo proveli sve točke ugovora, uz podršku Grada Dubrovnika, Dubrovačkog saveza športova i Športskih objekata, imat ćemo organizaciju raznih natjecanja i kampova, gdje moramo iznjedriti nove talente koji će predstavljati naš grad u Splitu. Sretna nam budućnost! - poručio je Niko Musladin.

Na potpisivanju ugovora su u prisustvu dvaju predsjednika bili i zamjenik predsjednika Nadzornog odbora HNK Hajduk Nikica Krnić i član NO-a Marko Erceg, predsjednik Nadzornog odbora NKNA Libertas Davor Nakić, sportski direktor NK NA Libertas Ivica Cumeljan, gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković, te predsjednik Gradskog vijeća Grada Dubrovnika Marko Potrebica.

--Entuzijazam ljudi koji su klub vodili na početku, kao i danas, govori koliko se toga može napraviti kad si uporan i znaš što želiš. NK NA Libertas uspio je prestići neke klubove koji godinama postoje na području Dubrovnika. Pokazali su kako raditi s djecom. Vjerujem da će potpis ugovora dodatno osnažiti mlade generacije i dati im dodatni motiv, kako bi ubuduće što više prvotimaca Hajduka dolazilo iz Dubrovnika. Uvjeren sam da će to biti tako, baš kao što je bilo u prošlosti. – kazao je gradonačelnik Mato Franković.

DPP