Srijeda, 27 Rujan 2023 14:24

OBILJEŽEN DAN POLICIJE; DODIJELJENA PRIZNANJA

OBILJEŽEN DAN POLICIJE; DODIJELJENA PRIZNANJA Foto: Grad Dubrovnik

Uz Dan policije i blagdan sv. Mihovila na groblju Boninovo u Dubrovniku i ispred zgrade Policijske uprave dubrovačko - neretvanske predstavnici polaganjem vijenaca odana je počast svim poginulim pripadnicima policije za vrijeme Domovinskog rata.

U Policijskoj upravi održana je prigodna svečanost na kojoj se govorili načelnik Policijske uprave Dubrovačko - neretvanske Ivan Pavličević, zamjenik župana Joško Cebalo, gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković i biskup mons. Roko Glasnović.

Dodijeljena su i priznanja službenicama i službenicima s područja županije koji su se istaknuli svojim postignućima, angažmanom i predanim radom.

dan policije 270923 1 min

dan policije 270923 3 min

Javno pohvaljeni policijski službenici/ce i djelatnici/ce ove su godine:

Marija Rihter - djelatnica Ureda načelnika Policijske uprave
Anica Batistić - djelatnica Policijske postaje Korčula
Ivana Hiltner – policijska službenica PP Dubrovnik,
Ane Guljelmović – djelatnica Postaje granične policije Gruda
Renata Benić – djelatnica Službe upravnih poslova, državljanstava i stranaca
Domagoj Vizintini – policijski službenik Mobilne jedinice granične policije Jug
Boris Rašica - policijski službenik Interventne jedinice policije
Jure Žderić – policijski službenik PP Metković
Ivica Suton - policijski službenik PGP Metković
Vedran Crnić - policijski službenik PP Lastovo
Mato Lučić - policijski službenik PP Ston
Marko Pandurić - policijski službenik PGP Gruda

Zbog svojih sportskih uspjeha pohvaljeni su:

Petar Volarević – policijski službenik IJP koji već niz godina osvaja visoka prva mjesta na više zahtjevnih natjecanja u Hrvatskoj i inozemstvu uključujući i ono za najspremnijeg policajca Hrvatske, kojom titulom se okitio i ove godine.
Marin Lipovac – policijski službenik IJP koji je na nedavnom državnom natjecanju u kajaku i kanuu odnio čak dvije zlatne i jednu srebrenu medalju
Malonogometni tim Policijske uprave dubrovačko-neretvanske (Petar Marević; Boris Pavković; Ivan Marković; Robert Pijević; Dani Dominiković; Marijo Batinović; Tomislav Domić; Mario Marić; Josip Stjepanović; Marin Barišić; Pavo Čančar) na čelu s njihovim voditeljem Juricom Batinovićem koji osim što redovno osvajaju prva mjesta na svim policijskim malonogometnim turnirima, osvajaju i prva mjesta za najboljeg golmana i za fer play igru.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska tradicionalno svake godine organizira interna sportska natjecanja čiji su pobjednici:

Za osvojena prva mjesta u natjecanju streljaštva u ukupnom poretku i praktičnom streljaštvu pehar je osvojio Petar Volarević iz IJP
Pehar za osvojeno prvo mjesto u preciznom streljaštvu osvojio je Leonardo Bulić iz Ureda načelnika Policijske uprave dubrovačko-neretvanske
Za osvojeno prvo mjesto u natjecanju stolnog tenisa pehar je osvojio DAMIR PARMAĆ
Za osvojeno prvo mjesto u natjecanju stolnog tenisa u parovima prvo mjesto su osvojili DARKO BOŽIĆ i DARIO MARIĆ
A već treću godinu zaredom najbolja malonogometna ekipa na malonogometnom turniru policijskih postaja Policijske uprave je ona Policijske postaje Ston

dpp