Petak, 14 Srpanj 2017 12:16

Održan ždrijeb Divlje lige

Ždrijeb 34. Divlje lige održao se danas pokraj Kneževoga dvora. Osam ekipa osiguralo je izravan nastup u Divljoj ligi. Kuglice su izvlačili župan Nikola Dobroslavić, dubrovački gradonačelnik Mato Franković, predsjednik Gradskog vijeća Marko Potrebica, judašica Ivana Šutalo, vaterpolist Paulo Obradović i automobilist Dubravko Čikor.

Branitelj naslova Elita nositelj je skupine A, a ždrijeb joj je tu doveo Lozicu. Nositelj skupine B je FUN H20 Mlini koji će igrati protiv Kokota. Ždrijeb je odlučio da će nositelju skupine C Penaturu se pridružiti Češke banje, a nositelju skupine D Kamenu malome pridružuju se Crvene stijene. Ovim ekipama pridružit će se najbolje ekipe iz kvalifikacija, koje će popuniti preostalih osam mjesta..

Prijavljeno je i devet terena. Momčadi koje su prijavile teren su Turčin Danče i Betula Danče (Danče), Kolorina (Šulić), Lukovica (Plat), Kamen Mali (Cavtat), Luka Čilipi (Luka Čilipi), Pasjača Popovići (Pasjača), Uvalica (Porporela), Elafiti (Šipan) i Ponta žala (Mokošica).

Prve utakmice kvalifikacija igrat će se na Dančama u nedjelju. Glavni turnir će se igrati od 28. (ili 29.) srpnja) do 12. (ili 13.) kolovoza, sve ovisno o vremenskim prilikama.

V.S.