Utorak, 23 Siječanj 2018 10:05

Predstava "OtpisaNE" u Slobodi

Što biste vi napravili da vam kćer u kuću dovede imigranta? Odgovore na to pitanje uz niz komičnih i apsurdnih scena donosi komedija "OtpisaNE" u kojoj glume poznata glumačka imena Ksenija Marinović, Ecija Ojdanić, Slavko Sobin i Erna Rudnički. Dubrovačka publika će imati priliku pogledati predstavu u dvorani kino Sloboda u nedjelju u 19 sati.

Predstava je topla priča o imigrantu koji je uslijed neočekivanih okolnosti uletio u život frustrirane Snježane, njene poduzetne kćeri Hrvojke te dokone zavodnice susjede Milke.
OtpisaNE će vas nasmijati do suza ali i nagovoriti da pokušate sebe zamisliti u sličnim okolnostima.

Predstava koja je premijerno izvedena u listopadu 2017. pobudila je neviđeni interes publike te su sve dosadašnje izvedbe bile rasprodane, a u Splitu na početku dalmatinske turneje 3 dvorane su rasprodane tjedan dana prije izvedbe.

- Sigurna sam da će OtpisaNE obilježiti 2018. godinu, nakon premijerne izvedbe u listopadu prošle godine zatrpani smo pozivima za gostovanje, ne samo iz Hrvatske nego i cijele regije. S obzirom da je u predstavi i oko predstave mnogo Dalmatinaca uključujući mene nije bilo dileme, turneju započinjemo u  Dalmaciji, a s velikom radošću se dolazimo predstaviti publici u Dubrovniku. Sigurna sam da će turneja trajati godinama. - izjavila je Ecija Ojdanić:

- Obožavam publiku u Dalmaciji jer je neposredna i otvorena, odmah znaš sviđaš li im se ili ne.“ - rekla je Ksenija Marinović.

Ulaznice možete kupiti na blagajni kina Slobode u Luži te u sustavu online prodaje Croatia tickets.

DPP