Subota, 01 Svibanj 2021 19:19

Roko Tolić u dolini Neretve: Vrijeme je da iskoristimo puni potencijal naše županije

Nezavisni kandidat za dubrovačko – neretvanskog župana Roko Tolić, koji na izborima ima podršku SDP-a i HNS-a, u pratnji kandidatkinje za zamjenicu, Maje Erak boravio je danas u dolini Neretve.

Prilikom posjeta Roko Tolić se susreo s gradonačelnikom Grada Ploča Mišom Krstičevićem, koji ga je pobliže upoznao i informirao o problemima s kojima se susreću stanovnici Ploča, ali i drugih dijelova doline Neretve.

Nakon posjeta Pločama, nezavisni kandidat Roko Tolić posjetio je Komin, Opuzen i Metković te je ovom prilikom istaknuo kako je uistinu vrijeme za novo lice Dubrovačko – neretvanske županije.

- Svu svoju energiju i svo svoje dosadašnje iskustvo nudim svim stanovnicama Dubrovačko – neretvanske županije i iskreno vjerujem, ali i vidim da je vrijeme za jedna novi zaokret i jedan novi pristup i način upravljanja cjelokupnom županijom. Vrijeme je da iskoristimo potencijale koje imamo. Vrijeme je da građani izaberu župana koji će ispravno valorizirati dolinu Neretve. - kazao je Tolić prilikom obilaska.