Petak, 22 Travanj 2022 13:04

Samo 17 prijavljenih predalo potpunu dokumentaciju za stanove u Mokošici; gradonačelnik Franković objavio njihova imena

Piše:

Javni poziv za prikupljanje zahtjeva za davanje u najam stanova u vlasništvu Grada Dubrovnika u svrhu rješavanja stambenog pitanja mladih i mladih obitelji na području Grada, bio je tema konferencije za novinare na kojoj su uz gradonačelnika Mata Frankovića sudjelovali i predsjednici triju povjerenstva koja provode postupak spomenutog poziva.

Franković je uvodno istaknuo kako je transparentnost javnog poziva bila iznimno visoka te dodao kako su otvaranje pristiglih ponuda svi građani mogli pratiti u živo.

- Danas će biti objavljena tablica svih koji su podnijeli zahtjeve za dodjelu stanova, onih koji su zadovoljili i onih koji nisu. Od 153 zahtjeva, 17 podnositelja predalo je pravovremeno potpunu i valjanu dokumentaciju te čestitam onima koji su zadovoljili sve propisane uvjete i ostvarili pravo za sklapanje ugovora za najam stana. - rekao je gradonačelnik te pročitao imena 17- torice koji su dobili stanove.

- Antonello Testa, Lovre Giunio, Stjepan Čuljak, Denis Buljan, Romana Čomić, Nermin Prako, Ljiljana Šimunović Dusper, Dalibor Bošković, Ivo Čuljak, Iivan Akrap, Pero Lonac, Dragan Milošević, Martina Đakula, Petra Milatinović Žustra, Kristina Stanić, Irena Jurić i Ivica Baraba. To je 17 ljudi čiji u zahtjevi bili u potpunosti ispravni i koji su ostvarili pravo za sklapanje ugovora za najam stana s Gradom. - rekao je Franković.

Za one koji nisu predali valjanu dokumentaciju, a ispunjavaju uvjete za dodjelu stana u najam bit će objavljen novi javni poziv pod istim uvjetima kao i prethodni.