Utorak, 12 Travanj 2022 12:19

Što je Franković napisao u čestitki novom predsjedniku DPDS -a...

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković uputio je čestitku novoizabranom predsjedniku Društva prijatelja dubrovačke starine Vedranu Kosoviću. Ujedno, gradonačelnik je na izboru čestitao i potpredsjedniku Društva Toniju Kursaru te tajniku Maru Kapoviću.

Tekst čestitke glasi:

Poštovani predsjedniče Društva prijatelja dubrovačke starine gospodine Kosović, ovim putem Vama te potpredsjedniku Kursaru i tajniku Kapoviću upućujem čestitke na izboru na ove odgovorne funkcije.
 
Vašim izborom Društvo prijatelja dubrovačke starine pokazalo je spremnost u započinjanju novog poglavlja u svome višedesetljetnom i postojanom radu, a koje uključuje i transformaciju Društva prema potpunoj transparentnosti poslovanja.
 
Grad Dubrovnik će i dalje biti partner Društvu, a misija nam je, uvjeren sam, ista – u sinergiji i u kontinuitetu obnavljati i održavati spomeničku baštinu kako bi je očuvali i budućim generacijama predali u najboljem stanju, baš kao što su je i nama predali prethodni skrbnici.
 
Pred Vama su neminovno brojni izazovi i uvjeren sam kako ste spremni odgovoriti na sve. Najveći među njima postavlja pitanje kako Društvo približiti našim sugrađanima. Ako podignete ukupnu razinu transparentnosti i otvorite Društvo dubrovačkom puku uvjeren sam nećete pogriješiti.
 
Uz želje za dobru suradnju i međusobno uvažavanje srdačno Vas pozdravljam.  
 
S poštovanjem,
Mato Franković