Srijeda, 16 Studeni 2022 19:10

Studenac se ispričao kupcima zbog veće cijene mlijeka od dopuštene

Mlijeko je u subotu prodavano po znatno većoj cijeni nego što je propisala Vlada Mlijeko je u subotu prodavano po znatno većoj cijeni nego što je propisala Vlada Foto: dpp

Iz trgovačkog lanca Studenac ispričali su se kupcima zbog stavljanja u prodaju 'z bregov mlijeka po znatno većoj cijeni od one koja je propisana odlukom Vlade, o čemu smo pisali OVDJE.

„U trgovinama u naseljima Mokošica i Komolac te u Dubrovniku na adresi Obala Pape Ivana Pavla II, došlo je do nenamjerne greške u navođenju cijene za trajno mlijeko 'Z bregov.” - navode iz Studenca.

„Naime, prilikom migracije Pemo trgovina u sustav Studenca, čiji su dio bile navedene trgovine, došlo je do tehničke greške u sustavu i time do ispisa pogrešne cijene navedenog artikla.” - objašnjavaju iz tog lanca zašto je mlijeko prodavano po većoj cijeni od dopuštene.

„Tijekom vikenda smo odmah ispravili cijenu artikla u navedenim trgovinama u Dubrovniku. Studenac se pridržava Vladine Odluke o mjerama kontrole cijena određenih prehrambenih proizvoda od samog stupanja na snagu, te se ispričavamo svim našim kupcima zbog nenamjerne pogreške.” - napisali su u isprici kupcima iz Studenca.

dm