Utorak, 22 Kolovoz 2017 17:29

Svečano otvoreni novi trgovački prostori Zračne luke Dubrovnik

Svečano su otvoreni trgovački prostori Zračne luke Dubrovnik. Radi se tu o trgovini s "duty free" proizvodima, ali i o kafiću s taracom. Direktor ZL Dubrovnik Roko Tolić i direktor prodaje tvrtke Gebruder Heinemann Carsten Menck tim povodom prerezali su i svečanu vrpcu. Naime, tvrtka Gebruder Heinemann generalni je dobavljač "duty free" robe za ZL Dubrovnik.

- Ovo je veliki dan za Zračnu luku Dubrovnik. Iskoristili smo posjet našeg strateškog partnera iz Hamburga tvrtke Gebruder Heinemann da i svečano otvorimo ove prostore. Tu imamo i segment domaće prodaje, ali i niz svjetskih brendova koje nudimo upravo u suradnji s Gebruder Heinemannom. Otvoren je i novi bar s taracom u području međunarodnih odlazaka, a u suradnji s našim strateškim partnerom tvrtkom Newrest, kojoj je ZL Dubrovnik pedesetpostotni partner. - rekao je Tolić.

- U srcu smo rekordne sezone i imamo puno razloga za zadovoljstvo. U mjesecu kolovozu imamo dvocifren porast prometa od 12 posto u odnosu na lani, a u 2017. godini porast od 17 posto naspram 2016. Vjerujem da smo i otvaranjem novih trgovačkih sadržaja ponudili našim gostima nešto novo, kako bi ZL Dubrovnik mogla postati i "shopping" centar ovoga područja. Imamo podatke da je povećana potrošnja putnika u Zračnoj luci i sve nam to govori da ćemo i u trgovačkom segmentu ostvariti rekordne dobitke. - objasnio je Tolić.

V.Salvia