Četvrtak, 01 Veljača 2024 12:05

U SUKOBU DVOJICE MUŠKARACA JEDAN RANJEN SKALPELOM

U jučerašnjem sukobu dvojice muškaraca koji se dogodio ispred obiteljske kuće u Dubrovniku teže je ozlijeđen 46-godišnjak, dok je njegov 61-godišnji suparnik zadobio lakše tjelesne povrede.

„Postupajući po zaprimljenoj prijavi, policijski službenici Policijske postaje Dubrovnik dovršili su kriminalističko istraživanje koje je rezultiralo podnošenjem dviju kaznenih prijava i to protiv 61-godišnjaka za nanošenje teške tjelesne ozljede i prijetnju te protiv 46-godišnjaka koji je osumnjičen za tjelesnu ozljedu.

Naime, jučer tijekom poslijepodnevnih sati, ispred obiteljske kuće u Dubrovniku, zbog ranijih nesuglasica došlo je do verbalnog, a potom i tjelesnog sukoba između dvojice osumnjičenih na način da je mlađi starijeg udario glavom u predjelu nosa, nakon čega je stariji mlađeg skalpelom porezao po ruci prijeteći da će ga ubiti.” - piše danas u izvještaju Policijske uprave dubrovačko – neretvanske.

„Oba muškarca su zatražila liječničku pomoć u dubrovačkoj bolnici gdje je utvrđeno da je 61-godišnjak dobio lakše tjelesne ozljede, a 46-godišnjak teže tjelesne ozljede zbog kojih je zadržan na daljem liječenju. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 61-godišnjak je uz kaznenu prijavu jutros doveden pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko - neretvanske, dok će 46-godišnjak biti procesuiran nakon dovršetka liječenja.” - navode iz PU.

dpp